سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری در دیدار با مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران خبر داد: تمام تلاشمان این است تا پایان سال جاری، جشن انفال یا کاداستر را در استان مازندران بگیریم.
سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری در دیدار با مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران خبر داد: تمام تلاشمان این است تا پایان سال جاری، جشن انفال یا کاداستر را در استان مازندران بگیریم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، مهندس سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری به اتفاق هئیت همراه با مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران دیدار داشت.
سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و ابخیزداری مازندران- ساری، در این دیدار گفت: جنگل های مازندران و شمال کشور متعلق به پایان دوره ی زمین شناسی است که از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است. وی اضافه کرد این عرصه ها میراث گران بهایی است که خداوند این نعمت را به مازندران و شمال کشور داده است که امیدواریم بتوانیم برای تثبیت مالکیت این عرصه ها، با ارزش و عظمتی که برایش قائل هستیم در اولین فرصت سند بگیریم، هر چند که ما را مکلف کرده اند تا پایان برنامه ششم این کار را انجام دهیم ولی ما با این سرعت و دقت و روندی که پیش گرفته ایم، تصورمان این است که این زمان به نصف تقلیل پیدا خواهد کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، اظهار کرد: جنگل های مازندران و منابع طبیعی آن، با دیگر استان های کشور مخصوصاً استان های کویری متفاوت است و گرفتن سند برای این عرصه ها با این مقیاس مالکیت، کار بسیار بزرگ و مهمی است که که اگر نبود همکاری و حمایت نیروهای زحمت کش اداره کل ثبت اسناد، این توفیقات حاصل نمی شد.
موسوی تاکامی ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های اداره کل ثبت اسناد استان، تصریح کرد: انفال متعلق به خداوند، ائمه اطهار، آقا امام زمان (عج) و امروز مقام معظم رهبری و همه مردم است که تولیت آن با سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور است و ما موظفیم برای حفظ و حراست آن از هیچ تلاشی دریغ نورزیم و از آن حفاظت نماییم که بهترین شیوه برای حفاظت از عرصه ها، اثبات ماکلیت عرصه می باشد که با اجرای دقیق کاداستر، این مهم محقق خواهد شد و هم تکلیف مردم روشن می شود و هم تکلیف اداره کل منابع طبیعی. لذا در این راستا، تمام تلاشمان این است که تا پایان سال جاری، جشن انفال یا کاداست را در سوادکوه شمالی برگزار نماییم.
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری

نظر شما :