رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری خبر داد: اجرای عملیات کپه کاری در سطح 750 هکتار از مراتع ییلاقی استان

۰۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۹ کد : ۲۱۵۵۴ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۲
رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری خبر داد: اجرای عملیات کپه کاری در سطح 750 هکتار از مراتع ییلاقی استان

رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری خبر داد: اجرای عملیات کپه کاری در سطح 750 هکتار از مراتع ییلاقی استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، نعمت کوهستانی رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، گفت: عملیات کپه کاری در سطح 750 هکتار از مراتع ییلاقی استان در حال اجرا است. وی افزود: این طرح با هدف تقویت پوشش گیاهی، اصلاح و احیای مراتع تخریب شده، جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش ذخیره آبی خاک، افزایش ظرفیت و تولید علوفه در مراتع ضعیف شهرستان های نور، آمل، بابل، سوادکوه و ساری با اعتبار 6000 میلیون ریال، در قالب اعتبارات صندوق توسعه ملی اجرا خواهد شد.

کوهستانی اظهار کرد: این پروژه یکی از روش های اصلاح مراتع کوهستانی می باشد که با استفاده از نیروهای انسانی، چاله های کوچکی در سطح زمین حفر و داخل آن بذور گیاهان مرتعی قرار گرفته و سپس با خاک پوشانده می شود.

رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، تصریح کرد: تعداد و فاصله چاله ها در مراتع مختلف، متفاوت بوده و معمولا بین5/1 تا 5/2 متر است و در این طرح به طور میانگین در هر هکتار حدود 2 هزار و 500 چاله برای عملیات حفر خواهد شد.

نعمت کوهستانی اضافه کرد: بذرهای مرتعی مورد استفاده برای اجرای عملیات، شامل گونه های سازگار با منطقه از جمله علف گندمی، سکاله، علف پشمکی، باریجه، فستوکا و ... خواهد بود. ایشان ادامه داد: محدوده های کپه کاری شده با گیاهان مرتعی با مشارکت و همکاری مجریان طرح های مرتع داری، دهیاران، شوراها به مدت یک تا 2 سال قرق شده و از ورود هر گونه دام جلوگیری می شود.

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری


نظر شما :