تشکیل جلسه شورای پایگاه مقاومت بسیج شهید زارع و طرح صالحین اداره کل منابع طبیعی ساری با حضور مدیرکل
تشکیل جلسه شورای پایگاه مقاومت بسیج شهید زارع و طرح صالحین اداره کل منابع طبیعی ساری با حضور مدیرکل
بسیج یعنی حضور در میدان هایی که نظام اسلامی، وظیفه ی انسانی، الهی و نیازهای کشور، حضور او را در آن میدان ها لازم می داند و او را به آن ها فرا می خواند.بسیجی، هریک از آحاد ملت است که در هر جایی که به حضور او نیاز است، آماده باشد.
به گزارش کامران طالبی مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، در راستای اجرایی نمودن برنامه های ابلاغی سال 97 سازمان بسیج ادارات کل جلسه اعضای شورای پایگاه و سرگروه های طرح صالحین با حضور مهندس سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، در دفتر پایگاه مقاومت این اداره کل تشکیل شد.
مهندس سید محسن موسوی تاکامی در این جلسه گفت: ما بسیج و تفکر بسیجی را در مجموعه انقلاب و نظام به عنوان شاخص پذیرفتیم.لذا با توجه به شبیحخون های فرهنگی دشمن و جامعه جهانی و بعضاً تفکرات داخلی مغرض، بسیج باید با مشارکت مردم در کلیه زمینه ها نقش آفرینی نماید.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری در ادامه گفت: بسیج یعنی حضور بهترین و با نشاط ترین و با ایمان ترین نیروهای عظیم ملت در میدان هایی که برای منافع ملی و برای اهداف بالا، کشورشان به آن ها نیاز دارد، پس با توجه به دارا بودن همکاران بسیجی در سیستم، باید در کلیه امور شاخص، الگو و سرآمد باشیم و در بعضی از مواقع حتی الگو پذیر باشیم و از چهره های شاخص نیز استفاده نماییم.
موسوی تاکامی با تاکید بر این مهم که باید در جذب نیروی بسیج، حداکثر تلاش خود را به کار ببندیم، حمایت و پشتیبانی خود و مجموعه ی تحت مدیریتش را از برنامه ها، فعالیت ها و اقدامات پایگاه مقاومت شهید زارع اداره کل اعلام نمود.
مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری، بیان نمود: در ادامه جلسه آقای فتحعلی قاسمیان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ضمن آرزوی توفیق برای مدیرکل جدید، دستورالعمل اجرایی برنامه ابلاغی سال 97 حوزه مقاومت بسیج کارمندی شهید باهنر ادارات کل را برای حاضرین قرائت کرد و به معرفی اعضای شورای پایگاه و سرگروه های طرح صالحین پرداخت.
ایشان به عنوان فرمانده پایگاه اداره کل از مدیرکل محترم درخواست نمودند که از ظرفیت و توان بالای نیروهای بسیجی این اداره کل در زمینه های مختلفی نظیر امر به معروف و نهی از منکر، تکریم ارباب رجوع، اجرای فرامین مقام معظم رهبری، صیانت از حقوق شهروندی، مشارکت در عرصه های سازندگی و حفاظت از انفال و .. استفاده شود.
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری

نظر شما :