حفاظت اولویت اول اقدامات منابع طبیعی است

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۹ کد : ۸۲۲۱۹ اخبار استان
تعداد بازدید:۲
حفاظت اولویت اول اقدامات منابع طبیعی است
مهندس مقیمی مهر سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری در جلسه شورای اداری اداره کل: حفاظت اولویت اول اقدامات منابع طبیعی است

به گزارش روابط عمومی اداره کل  منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری ، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری در جلسه شورای اداری اداره کل در بیست و نهمین روز مردادماه گفت: حفاظت  اولویت اول ما در اقدامات منابع طبیعی است و تمام پروژه هایی که در حوزه منابع طبیعیانجام می شود،  در واقع حفاظت فنی است.

 مهندس مقیمی مهر گفت: در حال حاضر مقابله با دو عامل تخریب قاچاق چوب و تصرف اراضی ملی، در سرلوحه اقدامات حفاظتی ما قرار دارد و با جدیت بیشتر با این عوامل تخریب برخورد می شود.

وی با تاکید بر برقراری گشت های حفاظتی و حضور مستمر در عرصه ها افزود: نظارت، کنترل و پیگیری امورات حفاظتی باید مداوم باشد و در بحث حفاظت اصل بر پیشگیری می باشد.


سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری در جلسه شورای اداری اداره کل که با حضور دکتر عمادی مشاور سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و بازرس ویژه در امور حفاظت و مدیریت جنگل های شمال کشور، دکتر ابراهیمی کارنامی جانشین فرماندهی یگان حفاظت در حوزه جنگل های شمال کشور  و مهندس مهدیزاده رییس حراست معاونت امور جنگل سازمان مستقر در ستاد چالوس، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل، روسای ستادی اداره کل و روسای ادارات منابع طبیعی شهرستان های تابعه      برگزار شد، خاطرنشان کرد: با حضور مستمر و مداوم در عرصه های طبیعی اعم از جنگل و مرتع، از بسیاری عوامل تخریب مانند قاچاق چوب میتوان جلوگیری بعمل آورد و مجریان حفاظتی باید نظارت بیشتری انجام بدهند.


مهندس مقیمی مهر گفت: با وجود کمبودها و مشکلات میتوان خلا آنها را با برنامه ریزی ، پیگیری و دلسوزی به طبیعت برطرف نمود، چون در واقع منابع طبیعی امانتی در اختیار ما است.

وی خطاب به روسای ادارات شهرستان های تابعه گفت:  برخورد مناسب با مراجعین و پاسخ صریح و شفاف در کمترین زمان ممکن به ارباب رجوع و نظارت بر عملکرد همکاران را مدنظر قرار بدهند.


در این جلسه معاونین اداره کل،  تعدادی از روسای ستادی و ادارات منابع طبیعی شهرستان های تابعه به نمایندگی از دیگر همکاران مواردی  را با توجه به حوزه کاری و منطقه بیان نمودند.

در این جلسه به منظور قدردانی از زحمات خبرنگاران به ویژه فعالین رسانه ای حوزه منابع طبیعی، از آقای عباسعلی کوشکی پیشکسوت رسانه و خبر و خبرنگار روزنامه سراسری سایه و فعال در تهیه و انعکاس اخبار منابع طبیعی تقدیر بعمل آمد.

 

کلیدواژه‌ها: حفاظت اولویت اول اقدامات منابع طبیعی است


نظر شما :