کشف ۱۲ تن چوب قاچاق در آمل

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۸:۴۱ کد : ۹۵۶۳۵ اخبار استان
تعداد بازدید:۰
کشف ۱۲ تن چوب قاچاق در آمل
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری، از کشف و توقیف ۱۲ تن چوب جنگلی قاچاق از یک واحد صنعتی در شهرستان آمل خبر داد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری؛ علی باقری جامخانه، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری بیان داشت در پی رصد حفاظتی فرماندهی یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران - ساری، پلیس امنیت اقتصادی استان مستقر در منابع طبیعی و یگان حفاظت منابع طبیعی آمل، چوب جنگلی قاچاق از یک واحد صنعتی کشف شد.

باقری جامخانه افزود: در جریان سرکشی از این واحد صنعتی مستقر در شهرستان آمل، مقدار ۱۲ تن چوب جنگلی قاچاق از نوع ممرز و توسکا کشف و توقیف شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری با تأکید بر تداوم برخورد قانونی با متخلفان حوزه منابع طبیعی تصریح کرد: پرونده پس از تکمیل تحقیقات، برای رسیدگی قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع خواهد شد.
 


نظر شما :