گفتگوی خبرنگار ایرنا با معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری درباره اسکله های تفریحی دریایی

تاریخ انتشار : دوشنبه ١٦ آبان ١٤٠١ - ساعت انتشار: ١٢:٤٦ - گروه خبری : اخبار استان

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به اینکه قرار است اسکله های تفریحی در بستر دریا احداث شود، عقد قرار داد باید مابین میراث فرهنگی و منابع طبیعی باشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، به نقل از خبرگزاری ایرنا، معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به اینکه قرار است اسکله های تفریحی در بستر دریا احداث شود، عقد قرار داد باید مابین ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  و منابع طبیعی و آبخیزداری  باشد.

مهندس موسی مقیمی گفت: برای عقد این قرار داد نیز استعلاماتی از دستگاهای دیگر لازم است که در صورت مثبت بودن پاسخ آنها عملاً منابع طبیعی مانعی برای عقد قرار داد ندارد که شامل محیط زیست، دریابانی، سازمان بنادر، آب منطقه ای و شیلات می شود.

به گفته او نظر این نهادها از مهم ترین اولویت های منابع طبیعی برای عقد قراداد است که طبق قانون الزامی میباشد و بلامانع بودن ساخت اسکله را منجر می شود.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل مابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری یکی از موانع موجود را مربوط به محیط زیست عنوان کرد و گفت: از مهم ترین ایرادات محیط زیست برخوداری سرمایه گذار از پسکرانه حداقل ۳۰۰ متری پشت حریم ۶۰ متری است که باید ورودی اسکله از این محل باشد.

مهندس مقیمی با اشاره به اینکه محیط زیست و منابع طبیعی مهم ترین نهادهایی هستند که در صدور مجوزهای ساخت اسکله تفریحی دخیل خواهند بود، افزود: در حال رایزنی برای انعقاد قرارداد اسکله تفریحی در حدود ۲۰ منطقه هستیم که هنوز در انتظار استعلامات و آمادگی و معرفی سرمایه گذار قرار داریم.

وی همچنین درباره مجوزهای ۱۳۴ نقطه برای احداث اسکله گفت: این طرح کاملاً مسکوت شده زیرا از نظر بسیاری از نهادها و دستگاه‌ها توجیه منطقی و زیست محیطی نداشت که در بیش از یکصد نقطه استان اسکله ساخته شود.

یاد اور می شود ساخت اسکله های تفریحی برای بهره گیری بهینه بیش از ۴۰۰ کیلومتر خط ساحلی مازندران، مهرماه سال ۹۸ در جلسه تسهیل ایجاد اسکله‌های تفریحی و گردشگری استان که بر اساس ماده ۱۰۰ برنامه ششم توسعه تشکیل شده بود، مصوب شد و با جانمایی ۱۳۴ مکان برای سازمان بنادر و دریانوردی ارسال شده بود و طبق برنامه ریزی مجموعه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و استانداری مازندران جانمایی اسکله تفریحی در شهرستان های رامسر، تنکابن، جویبار، عباس آباد، چالوس، نوشهر، نور، بابلسر، فریدونکنار، میاندرود، بهشهر و محمودآباد انجام شد.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج