رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بابل عنوان کرد:
فسیل زنده در پارک جنگلی بزچفت شهرستان بابل
به گفته رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بابل برخی گونه های گیاهی پارک جنگلی بزچفت شهرستان بابل فسیل زنده یا موزه طبیعی هستند
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، برخی گونه های گیاهی پارک جنگلی بزچفت شهرستان بابل فسیل زنده یا موزه طبیعی هستند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بابل با اشاره به اینکه در بزچفت 150 گونه گیاه درختی و بوته ای وجود دارد، افزود: از میان گونه های گیاهی موجود می توان به شمشاد، راش، زبان گنجشک، بلوط، نارون و توسکا اشاره کرد که برخی از این گیاهان در واقع فسیل زنده یا موزه طبیعی هستند چون تاریخ پیدایش آنها به میلیون ها سال قبل و دوران دایناسورها باز می گردد.
آقای مهندس پورحسین گفت: در راستای تغییر تحول پارک جنگلی بزچفت بازدیدی به همراه بخشدار بابلکنار، دهیار و شورای اسلامی روستای بزچفت، کارشناس جنگلکاری اداره و و مجری طرح از پارک مذکور بعمل آمد و درباره مشکلات موجود بحث و تبادل نظر شد.
یادآور می شود بزچفت در واقع نام روستای کوچکی در منطقه و پارک جنگلی بابلکنار است که خود به تنهایی با داشتن روستای بزچفت، چشمه های متعدد، درختان انبوه در گونه های مختلف توانسته است به عنوان یک جاذبه طبیعی و توریستی در استان مازندران شناخته شود.
پارک جنگلی بزچفت که به پارک جنگلی بابلکنار نیز شهرت دارد، در فاصله ۲۲ کیلومتری شرق بابل واقع شده است و یکی از جاذبه های طبیعی بکر مازندران و جاهای دیدنی بابل محسوب میشود. بزچفت با وسعت ۷۶۰ هکتار از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور بهعنوان منطقه نمونه گردشگری انتخاب شده است.
ارسال به دوست