مهدی ایمانی رئیس فناوری اطلاعات و تحول اداری حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری عنوان کرد:
برقراری 39 میز خدمت شناسه‌دار جهت تسهیل و تسریع در ارائه خدمات

تاریخ انتشار : چهارشنبه ٧ دی ١٤٠١ - ساعت انتشار: ٠٩:٣٥ - گروه خبری : اخبار استان

رئیس فناوری اطلاعات و تحول اداری حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری گفت: 39 میز خدمت شناسه‌دار جهت تسهیل و تسریع در ارائه خدمات در این اداره کل برقرار شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندارن-ساری، مهدی ایمانی رئیس فناوری اطلاعات و تحول اداری حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، اظهار کرد: طی سالیان اخیر در بحث فناوری اطلاعات و تحول اداری به پیشرفت‌های مطلوبی د راستای ارتقای این حوزه دست پیدا کرده‌ایم که موجب تسهیل در ارائه خدمات به مراجعه‌کنندگان شده است.

وی افزود:  در حوزه فناوری اطلاعات طی سال جاری موفق به برقراری 39 میز خدمت شناسه‌دار شده‌ایم که ارباب رجوع به سهولت و دسترسی آسان می‌تواند با مراجعه به سایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، پاسخ کلیه درخواست‌ها، شکایات، سوالات و مطالبات خود را به طور جامع دریافت کند.

رئیس فناوری اطلاعات و تحول اداری حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، خاطرنشان کرد:  در کنار برقراری میز خدمت، سامانه پایش اراضی را نیز طراحی کردیم که اکنون نزدیک به دوسال به طور فعال در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان است.

این مسئول ادامه داد: در این سامانه، بخش‌های متنوعی دیده شده است که تخصیص اراضی یکی از بخش‌های کاربردی این سامانه است، چرا که در این حوزه با دستگاه‌های اجرایی نظیر امور اراضی ومحیط زیست در تعامل هستیم که بدون نیاز به مراجعه حضوری ارباب رجوع تنها با ارائه و ثبت درخواست خود از دفاتر پیشخوان  پاسخ نامه نهایتا ظرف مدت 45 روز داده می‌شود.

ایمانی بیان کرد: یکی دیگر از خدمات کاربردی این سامانه، موضوع مهم اطفای حریق است که در کمترین زمان با یک گزارش‌گیری در می‌یابیم که حریق در چه زمان، در چه فصلی از سال، در چه سطحی و چه نوع حریقی حادث شده است و حتی این امکان وجود دارد که دریابیم این حریق با چه تعداد نیرو و چه تجهیزاتی، مهار شده است.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از قابلیت‌های این سامانه حل مشکلات موجود در موضوع مهم کاداستر است که با توجه به وجود و استفاده از نقشه‌های هوایی،  مشکل دسترسی به نقشه‌های فیزیکی  و عدم دسترسی به برخی اسناد محرمانه ادارات و نهادها، جهت پاسخگویی به ارباب رجوع را مرتفع کرده است.

رئیس فناوری اطلاعات و تحول اداری حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، اعلام کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های انجام گرفته در حوزه تحول اداری راه اندازی سامانه معادن است که دسترسی به اطلاعاتی نظیر استعلام معادن و استخراج معادن را ممکن ساخته است و به راحتی در سامانه استعلام معادن می‌توانیم دریابیم که چه تعداد معادنی داریم که قابل بهره‌برداری و یا غیرقابل بهره‌برداری هستند و اینکه  چه نوع فعالیتی در هر یک از معادن صورت می‌گیرد.

این مسئول گفت: در بحث گسترده‌تری از فعالیت‌ها در حال طراحی پنجره واحد بومی و ملی هستیم که باید در اهمیت آن بگوییم که دکتر مخبر معاون رئیس جمهور راسا ریاست پنجره واحد را به ریاست  سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور واگذار کرده‌اند و ما در همین راستا در حال طراحی پنجره واحد استانی هستیم که با راه اندازی آن بسیاری از فعالیت‌ها در این سامانه شکل خواهد گرفت.

ایمانی مطرح کرد: طراحی پنجره واحد استانی در دو فاز جداگانه در حال انجام است که در کنار حضور 37 دستگاه اجرایی، 7 دستگاه استان نظیر داره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، محیط زیست، سازمان صمت و جهاد کشاورزی، که عمدتا بیشترین تعامل را در حوزه زمین و معادت با یکدیگر دارند در یک فاز قرار دارند.

وی با بیان اینکه در صدد هستیم تا پایان امسال فاز نخست پنجره واحد استانی را راه اندازی کنیم؛ ادامه داد: پس از اتمام و اجرای طراحی فاز نخست پنجره واحد استانی قطعا در گام بعدی، با اضافه کردن سایر دستگاه‌های باقیمانده، فاز دوم را نیز اجرایی خواهیم کرد.

رئیس فناوری اطلاعات و تحول اداری حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، مطرح کرد: با راه اندازی پنجره واحد استانی، تمامی خدمات این پنجره برای مردم و ارابا رجوع است و دیگر نیاز به حضور فیزیکی و یا نامه‌های کاغذی جهت درخواست‌های مردمی نیست و کاملا با حذف نامه‌های کاغذی کلیه مطالبات به صورت الکترونیک انجام می‌گیرد که بسیار به صرفه جویی وقت و زمان ارباب رجوع و حتی مراجعه چند باره به دستگاه‌ها برای پیگیری مکاتبات کمک خواهد کرد.

این مسئول، خاطرنشان کرد: پنجره واحد یک نمونه کامل خدمات الکترونیکی است که اگر شکل بگیرد یک کمک بزرگ و یک تحول بزرگ در خدمات الکترونیکی استان را رقم خواهد زد.

ایمانی تاکید کرد: در طراحی پنجره واحد استانی با توجه به منویات و شعار سال از سوی مقام معظم رهبری، از شرکت‌های دانش بنیان استان، بکارگیری کردیم و به کمک کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی ادارات، مانیتورینگ یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری را نیز راه اندازی کردیم که این امر به ما این امکان را می‌دهد که با یک سامانه برخط، اطفای حریق، تجاوز به عرصه‌ها و قاچاق چوب در عرصه‌های جنگلی شناسایی کنیم.

وی افزود: علاوه بر تجهیز جنگلبانان و خودروهای جنگلبانی به ردیاب، در صدد هستیم تا تا پایان امسال، تجهیز دوربین البسه فرماندهان یگان حفاظت در شهرستان‌های تحت پوشش را انجام و در مواجهه یگان حفاظت با قاچاقچیان و متجاوزان به منابع طبیعی به طور کامل پایش و رصد اتفاقات را به طور مستند و ثبت شده داشته باشیم.

رئیس فناوری اطلاعات و تحول اداری حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، متذکر شد: بنا است تا اعتبار خرید دوربین البسه ظرف دو تا سه ماه آینده از سوی سازمان برنامه و بودجه تامین و تخصیص داده شود و بلافاصله قطعا تجهیز البسه یگان حفاظت به دوربین، انجام خواهد شد.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج