افزایش کپه کاری و احیا و توسعه رویشگاههای گیاهان دارویی در مراتع حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری
احیا و توسعه رویشگاه های گیاهان دارویی با بذر گونه باریجه نیز در سطح 300 هکتار در مراتع حوزه اداره کل ساری
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری از افزایش کپه کاری و احیا و توسعه رویشگاههای گیاهان دارویی در مراتع حوزه این اداره کل در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
سید علی علوی گفت: عملیات بیولوژِک کپه کاری با حضور گونه های مرتعی اسپرس ، فستوکا ، بروموس از محل اعتبارات استانی و ایستگاه تولید مرتعی دلمرز و مشارکت دامداران در چهار شهرستان حوزه این اداره کل انجام شده است.
وی افزود: در شهرستان های نور ، آمل ، ساری ، نکا در سطح 400 هکتار در 9 ماهه اول سال 1402 در مراتع ایمجی ، نجن ، مرغ ، انزابن ، میچکاخونی ، زرشک دره ، اسطل سر و بطاهر کلا عملیات کپه کاری و احیا و توسعه رویشگاههای گیاهان دارویی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: احیا و توسعه رویشگاه های گیاهان دارویی با بذر گونه باریجه نیز در سطح 300 هکتار در مراتع مرغ ، قصاب نو ، میچکاخونی ، بزنسام ، زنگالو ، واوسر ، دلیچایی در شهرستان های آمل ، بهشهر و ساری در 9 ماهه اول سال 1402 از محل اعتبارات استانی و همچنین مشارکت بهره برداران انجام شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با اشاره به اینکه در سال گذشته عملیات کپه کاری در سطح 500 هکتار احیا و توسعه رویشگاه های گیاهان دارویی در سطح 300 هکتار انجام شد ، امسال نسبت به 12ماه سال گذشته افزایش را در این بخش ها داشته ایم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری گفت: کپه کاری یکی از روش های بذر کاری است که در آن بذور مرتعی مورد نظر در مراتع کوهستانی در چاله های حفر شده با دست قرار گرفته و سپس با خاک پوشیده می شود و در این کار در جهت اصلاح و احیا مراتع و وارد نمودن گونه های خوش خوراک و همچنین افزایش ظرفیت مرتع از روش های بذر پاشی ، کپه کاری و... استفاده می شود
ارسال به دوست