توقیف نیسان و پنج راس دواب حامل چوب جنگلی قاچاق در آمل

تاریخ انتشار : شنبه ٢٧ بهمن ١٤٠٣ - ساعت انتشار: ٠٨:٥٨ - گروه خبری : اخبار شهرستان

یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اداره کل و شهرستان آمل با همکاری پلیس امنیت اقتصادی مازندران، یک دستگاه وانت نیسان و ۵ راس دواب حامل چوب جنگلی قاچاق را در این شهرستان توقیف کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران_ ساری؛ تیمی متشکل از  نیروهای عملیاتی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران _ ساری و مأمورین حفاظتی اداره منابع طبیعی آمل با همکاری پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران در راستای تشدید اقدامات حفاظتی بمنظور مقابله با قاچاق چوب و جلوگیری از تخلف، اقدام به گشت و سرکشی از جنگل‌های بخش امام زاده عبداله نمودند.

در جریان این گشت مشترک، یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران _ ساری و یگان حفاظت منابع طبیعی آمل و پلیس امنیت اقتصادی، یک دستگاه خودروی وانت نیسان و ۵ راس دواب (اسب و قاطر) حامل چوب جنگلی قاچاق را توقیف کردند.

 پس از تنظیم و تکمیل پرونده، متخلفین به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج